Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi   Online, Kaymakamlık, Adli Hakimlik, İdari Hakimlik Kursları

Avukatlık Kursu Ankara

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi

                 

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi


Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi, Tömer Kursu

 

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi, Tömer Kursu, Türkçe Öğretim Merkezimizde amacımız, dünyanın her yerinden gelen ve ana dili Türkçe olmayan insanlara Türkçe öğretmektedir. TÖMER, Türkçe kursu Ankara (Kızılay) merkez şubemizde vermektedir.

 

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi Ders Programı

26 AĞUSTOS 2019 5 EYLÜL 2019
  PAZARTESİ                    09.30 – 13. 30   CUMA                                  16.30 – 20.30
  SALI                                09.30 – 13. 30   CUMARTESİ                       09.30 – 13.30
  ÇARŞAMBA                   09.30 – 13. 30   PAZAR                                09.30 – 13.30
  PERŞEMBE                   09.30 – 13. 30  

  CUMA                             14.30 – 17.30  (SPEAKING CLUB)

 

 

 

 

YETERLİK SINAV ÖLÇEĞİ

0 – 19 SEVİYE YOK
20 - 39 A1
40 - 49 A2
50 – 59 B1
60 – 69 B2
70 - 100 C1

 

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi

TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ

Tömer Kursumuz,  anadili Türkçe olmayan ve dilimizi öğrenme talebinde bulunan tüm bireylere dil eğitimi sunma amacı taşımaktadır. Bu amaç ile yapılan eğitim süreci planlamasının kursiyerlerimize faydalı olması en büyük temennimizdir.

 

 VİZE BAŞVURU KOŞULLARI

Kursiyerlerimiz, vize başvuruları için ülkelerinde bulunan Türk Elçiliği ile bizzat iletişime geçmelidir. Başvuru Türkiye’ye gelmeden önce de yapılabilmektedir.

Vize başvurusu için yapılması gerekenler, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı resmi sitesinde detaylandırılmaktır.  Konuyla ilgili detaylı bilgi sizler için aşağıda paylaşılmıştır.

 

YABANCILARIN TABİ OLDUĞU VİZE REJİMİ

Ülkemize seyahat edecek yabancıların ülkesine göre www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vizelerini almaları veya dış temsilciliklerimize şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Vize ita etme işlemlerinde yaşanabilecek gecikmelerden ötürü vize başvurularının planlanan seyahat tarihinden en az bir ay önce yapılması yararlı olacaktır.

 

AÇIKLAMALAR:

- E-vize, daha önce sınır kapılarında “bandrol” veya “kaşe” ile verilen vizelerin yerini almaktadır. Başvuru sahipleri www.evisa.gov.tr internet adresinden gerekli bilgileri girmek ve ödemelerini kredi kartı ile yapmak suretiyle vizelerini elektronik olarak alabilmektedirler. Başvurunun başarıyla tamamlanmasının ardından e-Vizeler kişinin e-posta adresine gönderilmektedir. - Başvuru sahiplerinin e-Vizelerinin çıktısını alarak havayolları ve gümrük yetkililerine göstermeleri ve seyahatlerinin sonuna kadar muhafaza etmeleri gerekmektedir.

- E-vize Türkiye’ye turistik veya ticari amaçlar dışında (çalışma, öğrencilik vb.) yapılacak seyahatler için geçerli değildir. Bu tür vize başvurularının dış temsilciliklerimiz aracılığıyla yapılması gerekmektedir.

- Aşağıdaki bilgiler turizm amaçlı seyahatler için geçerlidir. Eğer öğrenim, çalışma vb. özel amaçlarla Türkiye'ye gelinecekse, dış temsilciliklerimizden geliş amacına uygun vize alınmalıdır.

- Aşağıdaki bilgiler profesyonel sürücüleri kapsamamaktadır. Profesyonel sürücülere uygulanan vize rejimine ilişkin yabancının kendisine en yakın dış temsilciliğimizden bilgi alması yararlı olacaktır.

- Seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli bir seyahat belgesi/pasaport sahibi olmanız tavsiye edilir.

- "Resmi Pasaport" terimi diplomatik, hizmet, hususi ve resmi pasaportları kapsamaktadır.

- "Seyahat Belgesi" hamili yabancıların (uyruğunda bulunduğu ülkeye bakılmaksızın) dış temsilciliklerimizden vize alması gerekmektedir.

- Vize muafiyetinden yararlanabilecekler haricindeki tüm yabancıların www.evisa.gov.tr internet adresinden e-Vize veya dış temsilciliklerimizden vize alması gerekmektedir. Dış temsilciliğimizin olmadığı ülkelerden gelecek yabancıların uyruğunda bulundukları ülkeye akredite olan dış temsilciliğimize vize başvurusu yapmaları gerekmektedir.

- Türkiye'de belgesel film çekecek, bilimsel araştırma yapacak, arkeolojik kazı yapacak veya benzeri faaliyetlerde bulunacak yabancıların dış temsilciliklerimize başvurmaları ve Türkiye'ye seyahat etmeden önce ilgili Türk makamlarından gerekli izinleri almaları gerekmektedir.

- Geçerli vizesi olan yabancıların ayrıca ikamet izni almalarına gerek yoktur. Ancak, özel meşruhatlı (öğrenim, çalışma vb.) vize ile Türkiye'ye seyahat eden yabancıların vizelerinin geçerlilik sürelerine bakılmaksızın Türkiye'ye girişlerini müteakip bulundukları ildeki Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak ikamet izni almaları gerekmektedir.

- Türkiye'de son 180 gün içerisinde toplam kalış süresinin 90 günü geçmemesi kaidesi Türkiye'ye seyahat edecek bütün yabancı ülke vatandaşları için geçerlidir.

 

VISA INFORMATION FOR FOREIGNERS

• The Electronic Visa (e-Visa) Application System was launched on 17 April 2013 by the Ministry of Foreign Affairs of the Republic of Turkey. This system allows visitors travelling to Turkey to easily obtain their e-Visas online (www.evisa.gov.tr), in approximately three minutes. 

It is possible to obtain e-Visa 7/24 at everywhere with internet connection. The applicants can obtain their visa after they fill in the necessary information concerning their identity, passport and travel dates and pay visa fee online. 
• Please note that e-visa is only valid when the purpose of travel is tourism or commerce. For other purposes, such as work and study, visas are given by Turkish Embassies or Consulates. 
• The term "official passports" covers diplomatic, service, special and official passports. 
You are kindly advised to have a travel document/passport valid for at least 6 months as from the date of your arrival in Turkey. 
The Ministry of Foreign Affairs continues efforts to strengthen the e-Visa system and to better enable foreign nationals to easily obtain their visas. 

In this context, 
- In addition to English, French, and Spanish; Dutch, Norwegian, Polish, German, Arabic and Chinese language options will be added to the e-Visa system. 

- In addition to Visa and Master Card, payment is accepted from other commonly used credit cards and debit cards.


- Tour operators may apply for group e-Visas and make lump sum payments for them. 

- Necessary arrangements will be made to allow foreign visitors to obtain e-Visas from authorized airline companies offices, including those companies’ offices in airports. 

- Fees for e-Visas obtained via the e-Visa website (www.evisa.gov.tr) are lower than the fees for visas obtained upon arrival to Turkish airports. Information regarding visa fees can be found on the website of the Ministry of Foreign Affairs.(http://www.mfa.gov.tr/data/KONSOLOSLUK/vize-harc-miktarlari-en.pdf). 

Visa regime for truck drivers of a country may differ from the overall visa regime effective for citizens of that particular country. For further information, please contact the nearest Turkish mission. 

Regardless of the visa regime applied towards the citizens of a country, the travel document holders of that country need to obtain visa from Turkish missions beforehand. 

Foreigners who will shoot a documentary film conduct a research or an archeological excavation should get a special permission from the Turkish authorities in advance. 

If you have a valid visa, you do not need a residence permit up to 90 days. On the other hand, foreigners who shall reside, work or study in Turkey, should register themselves at the nearest local police department upon their arrival in Turkey, regardless of the validity of their visa. 

Information on Work Visa: To work in Turkey, you must apply to the nearest Turkish mission to obtain work permit and visa. Your passport, visa application form and a letter from your employer are the necessary documents for your application. Other documents should be submitted to the Turkish Ministry of Labour and Social Security (MLSS) by your employer within ten working days after your application. 

You may find the list of those documents in the MLSS’s website (http://www.csgb.gov.tr). Applications are finalized by the MLSS within thirty days at the latest. Right after your arrival in Turkey (before starting to work), you should be registered at the local police department within one month to obtain the necessary residence permit. 

As of 1 January 2015, in accordance with the article 7.1b of “the Law on Foreigners and International Protection” no. 6458, foreigners wishing to enter Turkey should carry a travel document (passport) with an expiration date at least 60 days beyond the “duration of stay” of their visa, e-Visa, visa exemption, or residence permit. 

The citizens of the countries which are stated at the below link are exempted form this Article; 

Example A: In order to enter Turkey having a visa with 90 days “duration of stay”, foreigners should hold a travel document valid at least for an additional 60 days which totals to 150 days (90 days + 60 days) of validity at the time of entrance. 

 

KISA SÜRELİ İKAMET İÇİN ( ÖĞRENCİLER) GEREKLİ BELGELER

-   Yabancı öğrenci bilgi formu ( Öğrenim gördüğü kurumdan alınmalı)

-   Pasaport aslı ve pasaportun fotoğraflı bölümü,  vize bölümü ve Türkiye’ye en son giriş yapılan sayfaların fotokopisi

Genel sağlık sigortası

Kira Kontratı veya Yurt Belgesi

2 ( iki) adet fotoğraf

 

TÖMER

- Programs for the beginners, intermediate and advanced

- Certificate of participation in the end of the each level

- Certificate approved by Ministry of Education at the end of the advanced level

- Groups at weekdays and weekends

- Talking Club

- Cinema, trips and various activities

- Qualified specialists

- Unique method of teaching

 

YÖS

- Preaparing groups for the foreign students who wants to enter to the the universities in Turkey

- Qualified specialists

- 600 HOURS LESSON

- Unique resources and tests

- Free lessons to repeat

- Counselling service and free extra activities

 

SAT – GRE

For more details...

Phone:  +90 312 431 9090  /  +90 532 522 3612

Adress: Ziya Gökalp Avenue İnkılap Street Building No: 19 Floor: 4-5 Kızılay/ANKARA

 

TÖMER

- Başlangıç, orta ve ileri seviye için programlar

- Her kursun sonunda katılım sertifikası

- İleri seviyenin sonunda bakanlık onaylı eğitim sertifikası

- Hafta içi ve hafta sonu grupları

- Konuşma Kulübu

- Sinema, gez ve çeşitli aktiviteler

- Nitelikli uzman kadro

- Özgün öğretme metodu

 

YÖS

- Türkiye’de üniversite okumak isteyen yabancı uyruklu öğrenciler için hazırlık grupları

- Nitelikli uzman kadro

- 600 SAATLİK DERS PROGRAMI

- Özgün kaynaklar, denemeler

- Ücretsiz tekrar kampı

- Düzenli rehberlik hizmeti ve etütler

 

SAT – GRE

Tömer, Yös ve Sat Kursu Hakkında Daha Detaylı bilgi için...

Tel:  +90 312 431 9090  /  +90 532 522 3612

Adres: Ziya Gökalp Caddesi  İnkılap Sokak Bina Numarası: 19 Kat: 4-5 Kızılay/ANKARA

 

 

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi

 

tömer kurs ücreti 2019, tömer kurs ücretleri 2019, tömer ingilizce kurs ücretleri 2019, tömer kurs ücretleri 2019 ankara, tömer ingilizce kursu, tömer fiyatları 2019, tömer ankara kurs tarihleri 2019, ankara tömer ingilizce kursu fiyatları, tömer fiyatları 2019 ankara, tömer ankara kursları

 

обучение турецкому языку для начинающих и продолжающих. Курсы турецкого языка

 

Анкаре, Центр изучения, Турецкого языка, ТОМЕР (TÖMER), ANKARA Центр, изучения Турецкого, языка ТОМЕР, (TÖMER) в Анкаре, Подготовительные, курсы для, абитуриентов, международного, Анкаре

 

Sizlere en iyi kursu vermek için hiçbir şeyden taviz vermiyoruz.

 

 

 

 

  

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi

tömer kursu ankara, tömer kurs ücreti 2019, tömer kurs ücretleri 2019, tömer ingilizce kurs ücretleri 2019, tömer kurs ücretleri 2019 ankara, tömer ingilizce kursu, tömer fiyatları 2019, tömer ankara kurs tarihleri 2019, ankara tömer ingilizce kursu fiyatları, tömer fiyatları 2019 ankara

Tömer Kursu Ankara - Türkçe Öğretim Merkezi

 

 
Artıvizyon Kariyer Merkezi:

Adres: Ziya Gökalp Cad. İnkılap Sk. No:19 Kat:4-5 Kızılay/ANKARA

 

Telefon Numaralarımız:

 

TEL : (0312) 431 9090

GSM: (0532) 383 0613

 

İletişim ve Ön Kayıt Formu

 

Önkayıt Yaptırmak İçin

Lütfen Linkteki Formu Doldurun.


Copyright © Artıvizyon. Telif Hakları ARTIVİZYON.COM.TR'ye Aittir.  

Klasseo